Vize Belediyesi çevre yolunda çalışmalara başlandı

Kırklareli'ne bağlı Vize Belediyesi tarafından ağır tonajlı araçların kullanması için hazırlanan çevre yolunda çift kat sathi kaplama çalışmalarına başlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vize Belediyesi çevre yolunda çalışmalara başlandı

Kırklareli'ne bağlı Vize Belediyesi tarafından ağır tonajlı araçların kullanması için hazırlanan çevre yolunda çift kat sathi kaplama çalışmalarına başlandı.

Belediye, ağır tonajlı araç yolunu sathi kaplamaya uygun hale getirmek için Namık Kemal İlkokulunun önünden başlanan çalışmalarda yola 6 bin 500 ton tuvenan malzeme, bin ton 2 nolu mıcır, bin ton 1 nolu mıcır ve bin ton taş tozu dökecek. Yolun tesviyesinin ardından mevcut yolun sathi kaplamaya uygun hale getirilmesi ile ihaleyi alan Enfalt Emülsiyon ve Asfalt şirketi yetkilileri kaplama çalışmalarına başlayacak.

Namık Kemal İlkokulu kavşağından başlayarak Shell benzinliği önüne kadar olan 3.5 km’lik yola Crs-2 Asfalt ile iki tabaka (b tipi) Bitümlü Sathi Kaplama işi yapılacak. Firma yetkililerinin yolun kullanıma açılmasının ilçe trafiği için büyük önem arz etmesi nedeniyle 10-15 gün içerisinde çalışmaları tamamlamayı hedefliyor. Yolun tamamlanmasının ardından ağır tonajlı kamyon ve tırların yeniden çevre yoluna yönlendirilmesi ile sıkıntının ortadan kalması bekleniyor.

Çalışmalara başlanması nedeniyle Vize Belediyesine bağlı ekipler bir taraftan da Shell benzinliği önünden Vize Meslek Yüksekokul'una kadar olan bölüme yolu tekrar kazmamak için Mobese kamera sistemine kablo döşeme çalışması yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber